-
Το καλάθι αγορών είναι άδειο!
Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και συστήνεται ιδιαίτερα σε διαβητικούς και άτομα με υψηλή..
Tο αλεύρι βρώμης έχει υψηλή διατροφική αξία γιατί έχει υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και επι..
Έχει εξαιρετική γεύση αλλά είναι γενικά βαρύ και δύσκολο στην χρήση αλεύρι. Είναι πλούσιο σε Βι..
Το αλεύρι από κεχρί έχει ιδιαίτερη θρεπτική αξία και μπορεί να ταυτιστεί με το σιτάρι και το ρύζι. Β..
Το κριθάρι περιέχει πολύ λίγη γλουτένη. Το αλεύρι του κριθαριού χρησιμοποιείται για την παρασκευή ψω..
μας δίνει μαγνήσιο, χαλκό, ασβέστιο, φώσφορο, ενώ αποτελεί και μια πολύ καλή πηγή φυτικών ινών. Από ..
Το ντίνκελ έχει υψηλή διαλυτότητα στο νερό και έτσι οι θρεπτικές ουσίες απορροφώνται εύκολα από το σ..
το ρεβυθάλευρο έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, απορροφάει πολύ περισσότερα υγρά από άλλα..
Αλεύρι ρυζιού είναι ένα ιδιαίτερα καλό υποκατάστατο για το αλεύρι σίτου, η οποία προκαλεί ερεθισμό σ..
Έίναι ένα ιδιαίτερο αλεύρι και μπορεί να χαρακτηριστεί και ως το υγιεινό αλεύρι για όλες τις χρήσεις..
είναι ιδανικό για αρτοσκευάσματα πολυτελείας,ψωμί του τοστ,φρυγανιές και γενικώς για προϊόντα με υψη..
Χάρη στις φυτικές ίνες που περιέχει, συμβάλλει στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, καθώς οι φυτικές ί..
χρησιμοποιείται στο ψήσιμο στον φούρνο και στην παρασκευή γλυκισμάτων. Οι σπόροι μέσα στο περικάρπιο..
Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και συστήνεται ιδιαίτερα σε διαβητικούς και άτομα με υψηλή..