ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
-
Αρχική
-
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ
-
ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Το Κεχρί είναι μια από τις αγαπημένες τροφές των χορτοφάγων, γιατί με τις φυτικές του ίνες δημιουργε..
η κινόα θεωρείται πλήρες δημητριακό και μια καλή πηγή φυτικών ινών. Η κινόα επιπλέον περιέχει Ωμέγα ..
Μία διαφορετική ποικιλία της ιδιαίτερα γνωστής λευκής κινόα.
..
Η κινόα είναι θάμνος που οι σπόροι του τρώγονται και υπάρχουν σε πολλά χρώματα: άσπρο, κόκκινο, μαύρ..
Το κουσκούς είναι χοντρόκοκκο σιμιγδάλι το οποίο βρέχεται με νερό, κυλιέται σε αλεύρι και αφήνεται ν..
Το συναντάμε στην διατροφή μας μέσω της χρήσης του στο ψωμί ή σαν ρόφημα (μπύρα).
Το κριθάρι είναι ..
Βιταμίνες και μέταλλα, Ίνες, Ω-3 λιπαρά οξέα
..
είναι πολύ γευστικό μαζί με κουάκερ στο πρωινό γάλα, ή μέσα στο γιαούρτι μαζί με κουάκερ, μήλο και κ..
Οι νιφάδες βρώμης συνδυάζονται υπέροχα με το γιαούρτι, το φυτικό ρόφημα (αμυγδάλου,καρύδας,ρυζιού,βρ..
Οι νιφάδες βρώμης συνδυάζονται υπέροχα με το γιαούρτι, το φυτικό ρόφημα (αμυγδάλου,καρύδας,ρυζιού,βρ..
Το φαγόπυρο δεν περιέχει γλουτένη, έτσι λατρεύεται από όσους έχουν δυσανεξία σε αυτή (Κοιλιοκάκη).Το..
Το πίτουρο της βρώμης είναι πλούσιο σε σάκχαρα και πρωτεΐνες, αλλά το κύριο όφελός του είναι ότι περ..
Κατά την άλεση του σταριού μαζί με το αλεύρι, παράγεται και το πίτουρο το οποίο είναι πλούσιο σε φυτ..
Το σιτάρι είναι το πιο διαδεδομένο δημητριακό στην Ευρώπη καλύπτοντας πολλές εκτάσεις καλλιεργήσιμης..
Το σιτάρι είναι το πιο διαδεδομένο δημητριακό στην Ευρώπη καλύπτοντας πολλές εκτάσεις καλλιεργήσιμης..
ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ,
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ